Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 70€

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 70€

Πληρωμή

Ο πελάτης δύναται να προχωρήσει σε πληρωμή των προϊόντων με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, EuroLine, Diners και οι συναλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα προστατεύονται από υψηλής τεχνολογίας συστήματα on line ασφάλειας (SSL-128 bit). Σε περίπτωση αγοράς με κάρτα ο πελάτης ακολουθεί τις οδηγίες και πρέπει να συμπληρώσει συγκεκριμένα στοιχεία όπως η φόρμα παραγγελίας , ο αριθμός και η ημερομηνία λήξης της κάρτας και κατά περίπτωση ο κωδικός ασφαλείας.

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, την παραλαβή μπορεί να πραγματοποιήσει μόνο ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας με την κάρτα και την ταυτότητά του. Σε περίπτωση εταιρείας η κάρτα πρέπει να είναι εταιρική και την παραλαβή να πραγματοποιήσει ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος.

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να πληρώσει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Ως αιτιολογία της συναλλαγής χρησιμοποιείται ο αριθμός παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο ή, σε περίπτωση εταιρείας, η επωνυμία και η ημερομηνία παραγγελίας. Ο αριθμός λογαριασμού της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ κοινοποιείται στον πελάτη μέσω του επιβεβαιωτικού email.

Αντικαταβολή κατά την παράδοση

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να πληρώσει με αντικαταβολή, ήτοι να πληρώσει στον υπάλληλο της εταιρείας μεταφορών την αξία των προϊόντων κατά την παράδοση τους με χρηματική επιβάρυνση δύο (2) ευρώ. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις τα παραστατικά πάνω από 500 ευρώ δύνανται να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση κάρτας.

Πληρωμή κατά την παραλαβή

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να πληρώσει με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την παραλαβή των προϊόντων από την έδρα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ χωρίς χρηματική επιβάρυνση. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις τα παραστατικά πάνω από 500 ευρώ δύνανται να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση κάρτας.