Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 70€

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 70€

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ αποστέλλει τους χρήστες ενημερωτικά ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails) σε τακτά χρονικά διαστήματα.  Η οποιαδήποτε ενημέρωση από την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, γίνεται μόνο κατόπιν συναίνεσης του χρήστη/πελάτη και μόνο ενόσω αυτή διαρκεί. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ενδέχεται να χρησιμοποιεί εξωτερικό πάροχο για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των ενημερωτικών μηνυμάτων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παρέχεται σε τρίτους η οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας.

Σε περίπτωση παραγγελίας μέσω του ιστοτόπου, η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ αποστέλλει στον πελάτη αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (e-mails) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας τα οποία δε γίνεται να απενεργοποιηθούν και συνίσταται ο χρήστης να τα διατηρεί ακόμη και μετά την παραλαβή του προϊόντος.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δε φέρει ευθύνη σε περιπτώσεις που τα ενημερωτικά μηνύματα δεν φτάνουν στον αποδέκτη τους και συνιστά στο χρήστη/πελάτη να ελέγχει συχνά τους φακέλους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam folders) για τυχόν μηνύματα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ και να τοποθετήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολής της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ στη λίστα ασφαλών αποστολέων (safe list). Ο χρήστης οφείλει να ενημερώσει χωρίς καθυστέρηση την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι δε λαμβάνει τέτοια μηνύματα.